4 november 2017

Belgien, dag 3

Final eller inte final, det är frågan?? 

Dagen började så vackert med sol. AjAj och jag var tidigt på tävlingsplatsen och efter banvandringen gick vi en skön promenad. 

De har väldigt speciella brevlådor här i Belgien:). Ta med en hem? Njae, tror inte det...

Första loppet för oss var agilityklass. På banvandringen såg vissa sekvenser kluriga ut men när man körde var det inte alls samma känsla. Den var ganska lätt och många kom i mål. Vi nollade (skönt :)) och hamnade på 12e plats. 

Hopploppet var faktiskt den hittills tråkigaste banan. Typ klass 1 med en slalomingång av klass 3-nivå. Inte ens den skördade särskilt många offer. Vi nollade men AjAj blev lite vid i svängarna och det hade man absolut inte råd med. 25e plats var ju inte super precis. 

Hur som haver så är jag jättenöjd med vår insats idag. Två nollade lopp :). Inte illa! Dessutom ett nollat med Zenya!

Så var det det där med att kvala till finalen. Top 7 i agility respektive hopp kvalade och det gällde ju inte oss. Sedan var det placering 1-3 sammanlagt också. Jag hade ingen förhoppning alls att det vi åstadkommit skulle räcka till något kval och det gjorde det inte heller. Vi blev fyra. Surt som attan!!

Men så fick vi ett mess från någon som var kvar på tävlingsplatsen med en lista där vi var markerade som selected (kvalade). Men det stämmer inte med reglerna. Har någon skrivit fel? Antagligen. Hur ska man veta? Antar att det klarnar imorgon. Vi får helt enkelt se om vi får springa ett kvallopp till där ytterligare fem går vidare, eller om det blir final.

Inga kommentarer: