21 september 2013

Tierp

Hade tur med startordningen i Tierp. Largeklasserna gick först så jag slapp gå upp i ottan för att ta mig hit. Fast det är klart, med tre timmars restid blev det ingen sovmorgon direkt. Mer som en vanlig vardagsmorgon. 

Elvira var först ut av mina hundar. Laget körde för ovanlighetens skull med alla fyra hundarna, dock med en förare inlånad. Lätt bana. Elvira nollade men det räckte inte då laget ändå åkte på 10 fel. 

Winnas lag var också fullt. Vi hade planerat att köra på tre men vår fjärde lagmedlem hade fått möjlighet att vara med så det var ju jättekul.  Här fick vi ihop tre nollade resultat, Winnas var ett av dem, och det blev en tredjeplats (två SM- pinnar).

Nästa lopp nollade Elvira också. Men återigen åkte vi på lite fel på laget i övrigt. Det blev en fjärdeplats. Det går visst inte att lyckas alla på en gång. Konstigt det där. 

Winna nollade också i sitt andra lopp och trots att vi fick någon femma på laget hamnade vi på andra plats och tog därmed vår andra SM-pinne. Heja Småstjärnorna! 

Inga kommentarer: