1 januari 2009

Nyårsdagen brukar vara stora slappardagen

... men när man vaknar och ser att det är blå himmel, att solen lyser, att det är några få minusgrader och vindstilla då har man ingen lust att vara inne och slappa. Man vill bara vara ute. Vi gick en härlig morgonpromenad och när vi gick förbi stallet var det många hästar ute i hagarna. Elvira var väldigt nyfiken på dem och vågade sig fram nära staketet. En av hästarna var lika nyfiken på Elvira och sträckte fram nosen för att hälsa. Elvira sträckte försiktigt fram sin nos och hästen blev så glad att den gav ifrån sig en liten gnäggning. Elvira flög bakåt och tyckte den var jätteläskig:). Sedan hade hon hälsat färdigt. De är finast på avstånd.

Efter promenaden tränade vi lite grand igen. Theo och jag körde rallylydnadsövningar och Elvira tränade sitt, stanna kvar och hit. Dessutom lite tunnelträning igen.



1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken trevlig blogg du har, vad kul att du äntligen släppt adressen till allmänheten;) Jag har varit så nyfiken på hur ni har det med en ny vovve i familjen och nu har jag både fått läsa och se en massa bilder:D Hon verkar vara en tjej med mycket energi:)