2 januari 2009

Fredag

Nu ska vi åka in till stan och köpa ny kyl och frys. Kylen gick sönder dagen innan nyårsafton så vi har fått ha alla matvaror på vår altan. Det har funkat rätt ok, men det är lite trist när smöret är stenhårt och mjölken fryser:).

Elvira var riktigt jobbig mot Theo idag när vi var ute och lekte. Han ville gärna leka med bollen men hon är så otroligt på honom hela tiden. När han säger ifrån bryr hon sig inte det minsta utan tar det som en uppmaning att reta honom ännu mera. Min stackars lilla kille. Jag som hoppades att han skulle leva upp när han fick en kompis. Istället blir han ännu mera passiv för så fort han visar minsta lilla lekintresse så kastar hon sig över honom vild av iver. Får hoppas att de anpassar sig efter varandra vartefter så de kan ha lite kul tillsammans. Theo tycker ju om både Rufus och Stella så varför skulle han inte kunna lära sig att tycka om Elvira också?








1 kommentar:

Anonym sa...

Hej där.
Låter som att du och Elvira och stackars Theo har haft en kul vecka ihop... ler. Skrattade gott åt Elviras bekantande med hästen.

Theo vänjer sig nog med tiden, annars så får han be om lite förstärkning- eller avlastning kanske- Stella och Rufus får komma och motionera den lilla bruden.

Ha det gott!

//Sofia och smålandstrollen