26 november 2018

Lite väl spännande

Sista dagen på vår lilla tripp. Ännu en dag i London. Sambon började dagen med att ge sig ut och springa i Hyde Park. Han köpte nya löparskor igår och passade på att inviga dem.

Sedan blev det några timmar på stan innan vi åkte tillbaka till hotellet och hämtade väskorna. Hotellet förresten var väl inte direkt toppen. Tror det hette Hyde Park Gate Hotel. Inget bra läge och inget vi vill återvända till.

Sedan blev det lite väl spännande när vi skulle åka buss till Stanstead. Kaos i trafiken gjorde resan evighetslång och vi var många på bussen som var rädda att missa flyget.

Turligt nog var det lugnt på flygplatsen så när vi väl kom dit gick det fort att checka in väskor och ta oss genom säkerhetskontrollen. Jag är så tacksam att vi hann i tid. Hade inte varit roligt att spendera natten på flygplatsen. Och vem vet om det hade funnits platser kvar på morgonflyget.

Resans höjdpunkt var helt klart dagarna i Brighton. London är fint men det har vi sett förut. Det kändes inte alltför sorgligt att säga hejdå till dottern. Om mindre än tre veckor har vi henne hemma igen ❤️.

Inga kommentarer: