10 januari 2018

Hur mår Elvira?

Idag åkte vi till Valla för att försöka ta reda på vad som är fel med Elvira. Förutom det ryggonda har hon på sistone druckit mer än normalt, och förstås kissat mer än hon brukar. Hon har också kräkts tidigt på morgnarna allt som oftast. Och hon känns lite tröttare allmänt sett. Min magkänsla har varit dålig ett tag.

Såhär är nuläget:
Ryggen är bättre men proverna visade på riktigt dåliga njurvärden. Ultraljud på magsäcken visade också något som inte såg helt bra ut. Hon hade visserligen ätit lite på morgonen så det skulle eventuellt kunna vara mat, men sannolikt inte.

Hon ska nu sluta äta smärtlindring då det påverkar njurvärdena åt fel håll. Hon ska äta annat foder, vilket vi bara kan hoppas ska fungera med tanke på att hon idag äter allergifoder och har väldigt känslig mage. Hon ska få Andapsin morgon och kväll för att hjälpa den känsliga magen. Om cirka två veckor ska vi ta nya prover och nytt ultraljud på magen så får vi se vart det leder.

Jag ser allt i svart och förbereder mig på det värsta. Vill bara gråta. Det känns så hopplöst. Min fina, skuttiga, pigga, underbara pudel ska ju finnas med i flera år till ❤️. Jag vill så gärna att hon ska må bra!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, vad jobbigt Maria. Det är ju det vi vill, att våra älskade små fyrfota skall finnas med oss alltid!!!
Tycker åren går alldeles för fort, Malva blir 9 i mars, hon som alldeles nyss var valp och (vad man vill tro) har ett långt liv framför sig. Nu inser man att hon räknas som gammal hund.
Hoppas nu att foderbytet ger resultat och att du (ni) får ha eran lilla Elvira kvar i flera år till.
Kram
/Lotta