21 oktober 2015

Första gången

Bruksa är ett kul ställe. Det tycker i alla fall mina hundar. Idag fick Arya följa med dit för första gången och efter det tror jag hon är överens med de andra tjejerna.

Vi var sju stycken på plats och ett gäng hundar som sprang en bana. Väldigt intressant tyckte Arya och skällde nästan lika "glatt" som Winna :). Arya själv fick testa att springa genom en tunnel och över ett hopphinder med pinnen på backen. Hon fick också jobba på att kunna kampa i träningsmiljö. Det gick fint. Winna sprang banan ett par gånger och stackars Elvira fick bara titta på.

Elvira gjorde sig lite illa när hon lekte med Cider och Grappa i söndags så hon får vila ett tag. Förutom vila fick hon ultraljudsbehandling hos Ywonne på kvällen och nu får jag köra med Novafonen ett tag. Även Winna fick en omgång över ländryggen.

Sonen med flickvän var här och åt mat och hämtade hem sin lilla stjärna så nu är ordningen återställd. Det är definitivt en stor fördel med Arya att jag får träffa och prata med sonen väldigt mycket oftare än innan.

Inga kommentarer: