28 juni 2015

SM 2015 - dag 2

Dag två började för min del med small-lag. En bana som kändes som om vi nog skulle kunna fixa. Det gjorde vi också. Tre nollade lopp och jäklar vad glada vi blev. Så nöjd med Winna ❤️. Vi slutade på en fjärdeplats. Inte illa alls :).

Sedan var det mediumlag. Också denna bana kändes ok. Egentligen bara en svårighet utöver kontaktfälten. Tyvärr blev det disk för laget men Elviras lopp är jag definitivt nöjd med (utom femman för kontakt kanske) ❤️.

Så var det bara Winnas individuella kvar. Måste säga att den banan var riktigt tråkig. Typ klass ett-cerpentin förutom en tunnel under balansen som var "svårigheten".

Kände mig helt opepp när jag gick in, men både P och jag hade bestämt oss för att pressa på rejält och köra så fort vi kunde. Den pressen blev väl inte så bra. Ajaj diskade sig och Winna med. Jag pressade henne ut ur slalom och det var ju onödigt. Sedan körde vi Hawaii-agility. Vi fixade till ett snyggt kontaktfält i alla fall:).

Skämt åsido så kändes det ganska meningslöst att försöka förbättra Winnas 42-plats. Visst, det kanske hade blivit 35 typ men so what. Både large och medium hade utmanande banor men small körde klass ett båda dagarna:(.

För övrigt har det varit jätteroligt att få vara med på SM igen. Det har varit ett bra arrangemang och riktigt fint väder. Idag fick vi sitta närmare banorna och heja, vilket var mycket trevligare för stämningen än gårdagen då man var tvungen att sitta jättelångt från banorna. Roligast var förstås att det gick så bra för smallaget och att jag är jättenöjd med hundarnas prestationer. Nu satsar vi på SM 2016!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt Maria, vad duktig du (ni) är!!!! Tänk att du tagit dig till SM med både Winnas och Elviras lag + med Winna individuellt och det var riktigt nära att du och Elvira också hade fått vara med i SM 2015. Tycker du ska vara jättestolt över dig (även över dina duktiga tjejer), men just att det är du som gör dom så duktiga. Tänk vilken utveckling du genomgått om man tänker på dina första agilitylopp med Theo (i Vadstena :) ) till att du idag tillhör Sveriges duktigaste agility förare. Jag är grymt imponerad av dig Maria. Stor Grattiskram till dig och dina tjejer <3
/Lotta

Maria sa...

Vad gullig du är Lotta. Tusen tack för de fina orden <3 Du säger alltid så mycket fina saker! Och jag skrattar gott när jag tittar på den där filmen med Theo ibland :). Jag är så glad att du hade den. Och visst har jag utvecklats under de här åren, men hjälp så mycket jag har kvar att lära...:) Vi ska inte tala om hur mycket agilityn i sig har utvecklats (både på gott och ont).