10 maj 2015

Stockholm södra och Winnas andra CERT :)

För bara några dagar sedan var vi i Stockholm södra och tävlade med lagen. Idag åkte vi dit igen för individuella klasser. Ett agilitylopp och två hopplopp per hund. Först hoppklass och först Winna. En bana utan större svårigheter som vi ändå lyckades diska oss på. Blä! Sedan Elvira. Hon nollade men tiden räckte bara till en niondeplats utan pinne. Sedan agilityklass. Ytterligare en ganska lätt bana där Winna först hoppar kontaktfältet på balansen och sedan tar fel tunnelingång. Disk igen. Elvira hoppar också kontaktfältet på balansen och jag valde att ta om. Disk.

Sist gick den andra hoppklassen. Det var flera strukna än vi visste så när Winna och jag var på framhoppningsbanan blev det plötsligt vår tur. Vi fick springa till starten och kasta oss in på banan. Trots den inledningen fick vi till ett nollat lopp, äntligen. Det räckte till en andraplats och CERT!!! Yes! Så kul :).



Certloppet ser ni här. Elvira nollade också men tyvärr i sällskap med många andra så det blev till slut en 11e-plats.

C med Grappa gjorde två fina nollade lopp och fixade även de en SM-pinne. Härlig dag. Det firade vi på MAX med lyxshake såklart.

Inga kommentarer: