9 maj 2015

Allmänt kaos

I min kalender stod det Omberg. Så var planen men så blev det inte. Bästis C och N kunde inte följa med så då fick det vänta till ett annat tillfälle. Istället tog jag mig i kragen och rensade massor av ogräs i rabatten. Så extremt tråkigt men nödvändigt.

Sedan hittade dottern en byrå och ett vitrinskåp på Blocket som hon väldigt gärna ville ha och då fick vi i all hast hämta släpkärra och åka till Linköping. Att hon skulle byta möbler innebar att det plötsligt fanns en byrå, ett sängbord och en bokhylla över. Det skulle ju kunna funka i vårt nya sovrum som idag äntligen var färdigt för inflytt. Inte för att jag egentligen hade tänkt ha brunsvarta Malm-möbler, men det blev ju klart billigare att komplettera med ett sängbord istället för att köpa allt nytt.

Ett sängbord behövde även dottern som passade till hennes nya möbler. Alltså blev det även ett besök på Ikea när vi ändå var i Linköping. Sedan var det kaos här hemma med möbler överallt, men nu börjar vi ana en viss ljusning. Det är bara det att den här rokaden av rum innebär att även vårt gamla sovrum måste målas innan det blir helt och hållet ordning. Jobbigt det här...

Inga kommentarer: