13 maj 2015

Maskrosor i mängder

Min lediga onsdag har varit nice förstås. Åkte till XXL och Stadium outlet för att försöka hitta några lagtröjor till 2+2. Det är visst min uppgift. Svårt att hitta fina som finns likadana för både män och kvinnor. Det blev tråksvarta. Får väl ta någon fin färg till trycket.

Sedan åkte vi till skogen, jag och hundarna. Har inte varit där på några dagar så det var väldigt skönt. Blåste dock en hel del.

Jag kunde inte motstå att fota hundarna i maskroshavet. Det blir så fint på bild. Maskrosor är fina ute i det vilda, men de är inte önskvärda i trädgården.

Åkte och handlade mat. Dagens rätt här hemma blev hemmagjorda köttbullar med sås, potatis och lingon. Gott gottigott gott.

Medan jag lagade mat var hundarna ute på tomten. De hittade en fläck som måste varit väldigt ljuvlig för de rullade runt där båda två. Frågan är vad det var för äckel.

När jag var och handlade köpte jag en plastboll. Till Winna i första hand. Hon gillade den skarpt och hon skulle nog kunna lära sig att dribbla ungefär som Theo kunde. Ja, om bollen fanns kvar alltså. Hon lekte så fint med den, men sedan tog Elvira hand om den och då var bollen ett minne blott. Trasig hamnade den bland soporna. Hon är så himla tråkig sådär, Elvira. Vårt hem är i princip leksaksfritt för om det händelsevis finns någon skojig leksak så dödas den genast. Synd för Winna skulle uppskatta att få ha lite skojiga pipleksaker framme.

På kvällen var det dags att hålla kurs igen. De är jäkligt duktiga våra kursare. Riktiga stjärnor faktiskt. Fast en av dem hade det jobbigt idag. Två löptikar gjorde att hunden Figo inte kunde koncentrera sig på att träna agility. Det gick inte alls faktiskt. Winna fick rycka in som kurshund. Det gjorde hon så gärna. Fick ju gott godis ju :)

Inga kommentarer: