21 maj 2015

Ledsen

Var hos Ywonne och fyskollade hundarna idag. Har känt att de inte riktigt varit på topp. Och mycket riktigt hade de båda känningar i ryggen. Elvira dessutom i bogarna. Inga jättegrejor men dock. Det blev ultraljudsbehandling idag och ytterligare en gång inplanerad nästa vecka. Sedan vill jag nog få till ytterligare en gång. Dessutom vila ett par veckor till att börja med.

Vi kan väl lugnt säga att detta inte var vad jag önskade. Jag känner mig ganska ledsen faktiskt. Nästa vecka skulle vi åka till Annica Aller och träna tre timmar. Som jag har längtat. Vi skulle verkligen behöva lite pepp och självförtroendeboost istället för träningsuppehåll och vila.

Ledsen blir jag också när vi har tävling inplanerad och det är otroligt få som har möjlighet att hjälpa till och förbereda på lördag. Jag är inte bättre själv för jag ska åka med sambon till Göteborg där han ska springa Göteborgsvarvet. Men mitt datorförberedande gör jag idag och imorgon istället. Det är egentligen för tidigt för det lär komma in strykningar och andra justeringar, men det är en ren etta så några flyttningar mellan klasserna blir det åtminstone inte.

Sonen med flickvän var här en sväng idag. Han skulle till vårdcentralen. Ja, han är fortfarande listad här i Söderköping. Han har haft ont i halsen länge nu och det vill inte ge med sig. Det visade sig vara körtelfeber så nu får även han vila ett bra tag innan det blir dags för träning igen. Inte kul.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nej, så trist att tjejerna inte är fit for fight. Det är väl tyvärr nackdelen med agility att det sliter på hundarna. Hoppas de snart kan ut och köra igen. Kram
/Lotta