22 maj 2015

Studentbal

Idag är dagen för dotterns studentbal. Den inleddes med en orolig natt med pajad mage för henne. Hon trodde hon skulle åka på magsjuka och det kändes ju som något som bara absolut inte fick hända. Till slut blev det några timmars sömn och på morgonen mådde hon turligt nog bättre.

Efter en hel del förberedelser med inköp inför kvällens bal (dottern med i balkommittén), sminkning, frisörbesök och påklädning kom så kavaljeren och hämtade henne. De var så fina båda två. Det blev nästan en liten tår i ögat på mamman :).

Till Söderköpings Brunn anlände sedan alla vackra ungdomar. Härligt att se så många fina flickor i klänningar och pojkar i kostym. Det tillhör ju inte vardagen direkt. Många var där och tittade och fotade. Så även större delen av vår familj.
Jag hoppas nu bara att balen blir en härlig, rolig och minnesvärd tillställning. Ett sådant där minne som man bär med sig hela livet.

Själva gick vi hem och hade tacofredag med sonen och hans flickvän. Det var inte illa det heller. Väldigt mysigt att få träffa dem!

Inga kommentarer: