3 januari 2015

Winna ej SM-klar ännu

Winnas lag saknar också en pinne. Förutsättningarna att ta den är ganska tuffa just nu. Vi är bara två förare och tre hundar. Men vi försöker verkligen. Tyvärr räckte det inte idag.

Stackars liten Ajaj hade det tufft på den hala mattan. I första loppet hade han inte en chans att klara slalom med den fart han kom i. Inte ens i andra försöket. Men tredje gången gillt. Det räckte inte till något resultat trots att Winna och Jack nollade sina lopp.

I agilityklassen hoppades jag att han hade lärt sig hantera halkan. Det hade han vad gällde slalom och det var ju bra. Tyvärr kraschade han in i ett hinder och tog sedan även en felaktig tunnelingång. Disk! Och eftersom vi bara har tre hundar och tre måste komma i mål var det alltså kört.

Får trösta mig med att det ändå inte hade räckt någonstans för både Jack och Winna drog på sig kontaktfältsfel. Då passade vi på att träna på att göra rätt och alla tre hundarna står som diskade i listan.

Imorgon hoppas jag att det är vår tur att stå överst på pallen. Eller i alla fall på andraplatsen. För vi vill också bli SM-klara!

Inga kommentarer: