1 januari 2015

Hur gick det med målen för 2014??

Ja, hur gick det egentligen med målen som jag hade satt upp för hundarna för 2014? Såhär skrev jag:

Elvira
Hoppet om att hon ska bli champion har börjat spira så det får bli målet för 2014, att ta två hoppcert. Det vore ju inte fel att ta agilitycert också, men vi brukar prestera bättre i hoppklass så där är hoppet större. Självklart vill vi till SM, individuellt eller med laget eller ännu hellre, både och :). Sedan ska vi förstås ta RLDN-titeln.

Någon champion har hon inte blivit och inga cert har vi tagit heller, även om det har varit snubblande nära ibland. Resultatmässigt inget fantastiskt år men jag känner att vi ändå har roligt tillsammans och det är det viktigaste. SM individuellt ser ganska kört ut med bara tre pinnar än så länge. Laget har dock gått bättre än någonsin och vi saknar endast en pinne. Men en pinne kan sitta väldigt långt inne. Vi får se hur det går. I rallyn har det gått desto bättre. Vi har tagit både RLD N och RLD F med väldigt fina poäng! En annan bonus är att vi återigen blev klubbmästare i agility, medium. Dessutom kom vi tvåa i rallylydnadens klubbmästerskap i fortsättningsklassen. (Det var vår första start i den klassen).

Winna
I agilityn får målet bli att fortsätta utvecklas och kanske börja klättra lite i resultatlistorna. Några SM-pinnar vore inte fel. Hur det blir med hennes lagtävlande nästa SM-år är inte klart ännu, men är hon med i ett lag är målet självklart SM. I rallyn skulle det vara roligt om hon lyckas få titeln RLD A.

Winna har gått över förväntan i agilityn. Många fina resultat och i dagsläget endast en pinne från SM både individuellt och med laget, för lagtävlande blev det. Hoppet om SM lever definitivt. Till och med ett cert har vi lyckats med. Fantastiskt roligt. I rallyn har vi fått RLD A-titeln och nu siktar vi mot mästarklassen. Min lilla stjärna. Vi blev också klubbmästare i rallylydnadens avancerade klass och kom tvåa i agilityns smallklass.

Theo
Vi tar fortfarande en dag i taget och han får vara med på det han vill och tycker är roligt. För övrigt blir det ett ganska lungt pensionärsliv.

Theo hade ett bra och lyckligt 2014. Pigg och glad för det mesta. Den 2 oktober fick han dock somna in, 14 år och 11 månader gammal. Vårt älskade lilla gullefjun lever kvar i våra hjärtan.

Den allra högsta önskan är förstås att vi alla, både människor och djur, får vara friska och glada.

På det stora hela har vi haft ett bra år, 2014.

Inga kommentarer: