21 september 2014

Säsongsavslut

Det har varit galet mycket tävlande under augusti och september och det känns ganska skönt att det nu är någon form av säsongsavslut. Tänk att få ha sovmorgon på helgerna, att äta frukost tillsammans, ha tid att ta hand om hemmet lite grand och framförallt att få umgås mera med familjen.

Avslutningen kunde möjligen ha varit något bättre, typ att Winna hade fått den där sista SM-pinnen, men det gick visst inte idag heller. Men vi gjorde ett grymt bra agilitylopp så när som på ett hinder från fel håll som i sin tur gjorde att vi kom fel till slalom. Förutom det var det en underbart skön känsla. Hopploppet var också fint men det var glashalt i tunnlarna pga regn så vi tog det försiktigt. Fick med oss ett rivet hinder också och det var ju synd, men högst ovanligt och inget att fundera så mycket över.

Viran började bra i agilityloppet men gick ur slalom två portar för tidigt (mitt fel) och diskade sig sedan när vi skulle ta om (hoppade ett hinder extra). Missade sedan slalomingången i hopploppet men gick superfint resten.

Mycket slalomfel den här helgen. Kanske är det inte bara jag som är trött, utan även hundarna. Nästa agilitystart är inte förrän i mitten av november. Då åker vi till Vårgårdas fina inomhushall.

Inga kommentarer: