26 februari 2014

Årets första...

....träning på klubben :).

Solen lyste måhända med sin frånvaro, men humöret var strålande. Tänk att hindren är ute på klubben redan. Det är nästan för bra för att vara sant. Självklart var vi tvugna att åka dit och träna på vår lediga dag.

Så skönt att kunna ta med alla tre hundarna. Alla var så glada och lyckliga. For omkring och nosade och busade. Lyckligast av alla var nog faktiskt Theo. Det var länge sedan han var med och tränade någonstans. Det är inte aktuellt att ta med honom till kalla ridhus. Han sprang upp och ner på balansen och genom tunnlar och ville aldrig sluta. - Matte, kolla vad jag kan, visst får jag godis nu! Han jagade Elvira och lekte med leksaker. Hämtade bollen och bytte mot godis, hur många gånger som helst. Kanske straffar det sig med lite träningsvärk, men jag är säker på att han tycker det var värt varenda sekund.

Winna och Elvira fick äntligen träna lite balanshinder. Dom har vi bara sett på tävling den senaste tiden så det var nyttigt.

Oftast är det väldigt roligt att träna tillsammans med andra, men ibland är det skönt att vara alldeles själv, göra precis det man själv vill, precis just när man vill och idag var en sådan dag.

Inga kommentarer: