12 januari 2014

Länge sedan

Dottern och jag hade tänkt åka in till stan och handla födelsedagspresenter till sambon. Men så plötsligt visade det sig att sambon vill följa med. Ett inte särskilt vanligt fenomen. Inga födelsedagspresenter inhandlade alltså, men väl ett par slalompjäxor till dottern och ett par inomhusfotbollsskor till sonen.

Fotbollskorna kom väl till pass då det idag var dags för träningsmatch och hans urgamla skor hade gått sönder. Urgamla var de för det var ganska länge sedan sonen var igång med någon fotbollsträning. Men oj så kul att det är på gång nu. Förr, när båda barnen var aktiva inom någon idrott kunde vi tycka att det var lite kämpigt att det var matcher och resor var och varannan helg, men nu saknar vi det ibland.

Det var alltså riktigt roligt att ge sig ner till sporthallen och titta. Även om det bara var träningsmatcher som spelades. Inomhusfotboll är klart roligare att titta på än utomhus men om jag ska vara ärlig gillar jag både innebandy och handboll mer. Men det är roligt att han är igång med något igen, oavsett vad.

Inga kommentarer: