26 juni 2013

Bråvallafestival

Dottern vill gå på festival tillsammans med några kompisar men tycker det är lite dyrt med närmare tvåtusen för ett tredagarspass. Alltså letar hon biljetter på Blocket. Hon och hennes kompis hade fått tag i två biljetter och idag skulle de hämtas. Själv tycker jag det är lite läskigt att köpa biljetter på det viset eftersom de flesta numera fås i pdf-format via mail och alltså i princip skulle kunna säljas hur många gånger som helst.

Dottern hade i alla fall bestämt att vi skulle träffa den här kvinnan med biljetterna vid 17-tiden i Norrköpings City. Eftersom jag kände lite dåliga vibbar ringde jag istället för dottern för att tala om att vi var på plats och bestämma exakt när och var vi skulle ses. Det visade sig då att kvinnan med sällskap var ute vid Bråvallacampingen och skulle checka in med de biljetter de själva skulle ha. Men hon skulle höra av sig när de var klara. Efter nästan två timmar hade vi inte hört något och ringde själva upp igen. "Numret kan inte nås för närvarande...." Då ringde vi på ett annat nummer som hon hade använt och där svarade hon direkt. Jodå, hon var vid Centralstationen på väg mot Grand Hotell så där skulle vi ses fem minuter senare.

Ok, vi bestämde att hon skulle få en chans till. Åkte till Grand och ringde och sa at vi var där. Hon svarade att hon var vid Pressbyrån men skullle vara på plats inom två minuter. Vi väntade en kvart och sedan åkte vi därifrån. Märklig kvinna. Hon kunde väl bara ha sagt att hon hade sålt biljetterna eller vad som helst, om hon nu ändå inte tänkte komma.

Dottern var självklart besviken så lite snabbt slängde jag in en förfrågan på FB om det fanns någon som ville sälja en eller två tredagarsbiljetter. Snabbt som attan fick vi tag på en biljett. Nu ska vi bara försöka få tag på en till. Har du någon att sälja, hör av sig så fort som möjligt! Mailadressen hittar du till höger under bilden på mig och hundarna.

1 kommentar:

Linda, Inez, Drömma sa...

Hoppas ni hittar biljetter, det är nog många som drar en vals nu kan jag tro!