12 januari 2013

Sköna lördag

Har äntligen plockat undan alla julsaker och slängt ut julgranen. Det var hur konstigt som helst för trots att den såg lite trött och ledsen ut så barrade den inte ett smack ens när jag tog bort allt pynt eller när sambon bar ut den. Jag är mäkta imponerad.

Sedan var vi på promenad med fina hundvänner i Kättsäterskogen. Det var jätteskönt. Precis lagom med snö så det blev bra underlag och tillräckligt kallt för att inte snön skulle fastna alltför mycket på hundarna. Winna och Elvira skötte sig perfekt. Inte minsta lilla jaktförsök. De höll sig runt omkring precis så som jag vill att det ska vara och som det alltid har varit förut. Det var väl för att Elvira löper och ville hålla sig nära Uno som gärna ställde upp på pussar och kel... En annan som gärna ville vara nära Elvira var den jättestora nya kompisen Afrodite. Vi kan väl säga att Elvira föredrog Unos sällskap.

Hemma höll sambon på med lite fix. För ett tag sedan tog dottern ner en del bilder på sin dörr och då blev det fula gula märken. Nu är dörren vit och fin igen.

Inga kommentarer: