13 januari 2013

Bison

Var hos brorsan och hälsade på den nya familjemedlemmen Bison. En söt men rätt intensiv kille:). Winna gillade honom inte utan fräste och bet ifrån. Det brydde han sig inte mycket om utan taggade igång ännu mera istället. Hon har inte mycket pondus lilla Winna. Tur att Elvira kunde hantera situationen lite bättre. Hon var vänlig och tålig och lät honom bråka med henne.

Var och hjälpte vännen C att klippa klor och rycka öronhår på Jill. Det är inte lätt att fixa själv med ena armen i gips. Snacka om otur i den familjen. Både mor och en av döttrarna har gipsad arm.

Känner mig som att jag har varit lite huslig den här helgen. I samband med att julpyntet åkte upp på vinden sattes det upp nya gardiner i både vårt sovrum och i dotterns rum. Var till och med tvungen att ta fram symaskinen för att lägga upp gardinerna i lagom längd. Konstigt det där att alla gardiner är 2.40 långa. Visserligen brukar det vara så högt mellan golv och tak, men hur ofta sitter gardinerna ända uppe vid taket? Det skulle vara bra om det fanns olika längder att välja mellan.

Inga kommentarer: