20 november 2012

Tisdagspromenader

Var hemma på lunchen och gick ut med småtrollen. Det är skönt att komma ut en sväng. Synd bara att det tar så mycket tid att åka fram och tillbaka. Det är lite struligt den här veckan för en av mina hundvakter är bokad på annat och själv var jag ju i Hultsfred igår och ska till Ånge onsdag och torsdag. Tur att sonen är hemma än så länge.

Efter jobbet var Theo på ultraljudsbehandling. Han hade inte speciellt ont någonstans men det har börjat knastra i lederna på honom. Jag har tänkt på det när jag lyfter honom och Ywonne märkte det också. Hon säger att det beror på att han är "torr" i lederna. Det blir att tillsätta glucosamin i maten. Han verkar, som sagt, i alla fall inte ha ont av det.

Sedan var vi några tappra som träffades för skogspromenad i Petersburg. Fem människor och sju hundar. Det var en jätteskön kväll och härligt att ha trevlig sällskap. Får hoppas vi kommer iväg tillsammans någon kväll i veckan. Synd bara att jaktpudeln och jaktsheltien inte kan hålla sig i skinnet ordentligt.

Inga kommentarer: