21 oktober 2012

Inspiration?

Jag skulle verkligen behöva löpträna. Verkligen, verkligen jättemycket skulle jag behöva det. Inte bara för att gå ner i vikt utan framförallt för att förbättra min lungkapacitet som inte är på topp pga min allergi. Jag önskar så mycket att jag kunde tycka att det var roligt. Men lika många gånger som jag har påbörjat någon form av löpträning, lika många gånger har det runnit ut i sanden. Just nu läser jag Martina Haags bok Heja, heja. Där berättar hon hur hon kom igång med sin träning och faktum är att hon idag springer marathon. Kanske kan det det vara en källa till inspiration. Kanske inte. Min kompis C har blivit så inspirerad att hon till och med har anmält sig till Tjurruset. Det är inget för mig, men om jag åtminstone kunde lyckas springa 5 km skulle jag vara överlycklig.

Eftersom jag fortfarande inte är helt bra från min förkylning har det i alla fall inte varit aktuellt att komma igång och springa just nu, men däremot var jag på Bruksa och tränade lite med hundarna. Då springer man ju lite i alla fall:)

3 kommentarer:

Carina sa...

Önskar att jag var det C du nämner i bloggën ;-)

Maria sa...

Läs/lyssna på boken du med. Den är riktigt rolig. Vem vet, kanske kan jag skriva om ytterligare ett C som har påbörjat sin löpträning;)

Linda, Inez, Drömma sa...

Jag vill springa, dels för att förbättra kondisen, MEN mitt jäkla ben brukar sätta käppar i hjulet för det :(