11 augusti 2012

Jönköping

Vad glad jag är att jag fick efteranmäla till Jönköping. Hade för länge sedan planerat att åka dit men sedan blev det ändrade planer. Vi skulle ut och paddla. Ändrade planer igen gjorde att det inte blev någon paddling men då var det för sent att anmäla. Turligt nog var det så lite anmälningar att de valde att dubblera klasserna och faktiskt också tog efteranmälningar.

Fyra lopp alltså och inte speciellt stora klasser. I första hoppklassen blev det disk. En felaktig tunnelingång men resten av loppet gick jättebra. Första agilityklassen nollade vi på hinder men fick tidsfel. Det räckte ändå till en femteplats och SM-pinne. Andra hoppklassen, nollat lopp och återigen tidsfel. Fjärde plats och SM-pinne. Andra agilityklassen gick fint men sedan sprang Elvira förbi platta tunneln och vi fick springa tillbaka och ta om. Fem fel och massor av tidsfel gav en åttondeplats. Tyvärr har jag inga lopp på film.

Det har inte varit några lätta banor den här gången, men de har heller inte varit så där galet omöjliga. Elvira har varit ganska seg, jag tror faktiskt hon är lite skendräktig. Känns inte riktigt som min hund. Visserligen gör den här typen av banor gör att hon går långsammare men hon känns ändå inte riktigt som vanligt.

Vi har haft en underbar dag. Vädret har varit toppen. Arrangemanget var bra ordnat och det var precis lagom stora klasser. Allt rullade på hur fint som helst. Vi hade en liten hjälpreda med oss som var som en solstråle hela dagen. Att hon fick promenera med Winna och till och med prova några hinder med henne gjorde inte saken sämre. Vi avslutade med ett Mc Donaldsbesök på hemvägen och efter det sov hon som en stock hela vägen hem.

Inga kommentarer: