30 augusti 2012

Den perfekta träningen

Köpte jordgubbar på lunchen så det fick bli dagens kvällsmat. Gott, men inte i närheten så gott som de nyplockade jordgubbarna tidigare i somras. Köpte ett par stövlar också. Kunde inte motstå när det på Nilsson var först 70% rabatt och sedan ytterligare 30%:). I alla fall, efter kvällsmaten åkte jag och hundarna till skogen. Klockan hade hunnit bli ganska mycket så det började skymma. På vägen hem blev jag sugen på ett kort träningspass så jag stannade till på klubben. Fem minuter per hund blev det ungefär och det var perfekt. Alla var vansinnigt träningssugna. Runda hinder var fokus för flickorna och till det lite staket och slalom. För Theo blev det några rallyövningar.

Jag tycker jag läser överallt att det poppar upp inomhusarenor för hundträning. Varför kan det inte vara häromkring? Tänk vad skönt det skulle vara att kunna träna inomhus i vinter istället för i smutsiga kalla ridhus. Drömma kan man ju.

1 kommentar:

Linda, Inez, Drömma sa...

Ja det där med inomhushallar har jag oxå tänkt på... Det finns ju massa lediga industilokaler i Norrköping... men så är det ju kruxet med pengar...