27 augusti 2012

Agilitysugna hundar och höstigt

Eftersom Elvira inte har mått riktigt bra har vi haft agilityvila ett tag. Det resulterade i två riktigt taggade hundar på träningen idag. Elvira var lycklig och bet mig i benen när vi skulle köra. Winna hade riktigt bra fart. Det kändes jätteroligt.

Jag har inte skrivit så detaljerat om vad det har varit för fel på Elvira, men hon har kräkts i princip varje dag. Vanligtvis på morgonen och vanligtvis bara galla. Hon får alltså behålla maten hon äter och den passerar som den ska och kommer ut i normal konsistens. Enligt veterinärkälla är det troligt att hon har magkatarr. Inte roligt precis men vi jobbar på att få henne att må bättre igen. Hon är i alla fall lika pigg och glad som vanligt som tur är.

Theo har varit på sin månatliga ultraljudsbehandling och han mådde som han brukar, dvs rätt bra. Eftersom han ska ta det lugnt efter sin behandling blev det inte någon träning för hans del utan han fick bara titta på. Det uppskattades inte.

Det har känts som en höstig dag. Bara 11 grader när jag åkte till jobbet och blåsigt värre. Riktigt kallt och ruggigt alltså. Eftermiddagen och kvällen var dock bättre.

Inga kommentarer: