20 juni 2012

Klubbmästerskap

Vilken fin dag det blev, dagen för Söderköpings Brukshundklubbs KM. På förmiddagen var vi tre stycken som träffades för att bygga bana inför kvällen. Solen strålade från en klarblå himmel och det var varmt. Är det kanske äntligen dags för sommar?

Tänkte passa på att ta en fin bild på pudlarna på balansen. Glad i hågen kom även sheltien springande och ville vara med. Klart hon fick.

På kvällen drog klubbmästerskapet igång. Både lydnad och agility. Vi hade 15 starter i small, 3 i medium och 7 i large. Tyvärr var det flera avhopp i large pga jobb och andra omständigheter. Lydnaden hade över 30 startande så det var rekord. Kul att så många vill vara med och fantastiskt att vi har så många som tävlar för klubben.

Domaren Eva Persson från Finspångs BK hade knåpat ihop två trevliga banor, lagom svåra för den blandning av startande som är på ett KM. Elvira och jag fick tyvärr fem fel i agilityklassen och diskade oss i hoppklassen så för vår del blev det inget resultat:(. Vann medium gjorde Catharina och Ebba. Large vanns av Staffan och Foxy och i small blev det Lena och Lycka som tog hem titeln. Stort grattis till er!

Inga kommentarer: