5 februari 2011

Agility i Valla, Linköping


Det var så kul. Att åka till Valla och tävla. Skulle ha kört två lopp med Stella och ett med Elvira. Tyvärr ska Stella på utställning imorgon och regn tillsammans med ridhus går liksom inte hand i hand med fin utställningsfrisyr på pudel. Med Stella får det bli en annan gång.

Ett lopp kvar alltså. Men när det bara är till Linköping är det klart värt att åka i alla fall. Älskar Valla-tävlingarna. De är alltid roliga. Elvira var taggad och satt och skakade på startlinjen. Jag kände bara att det skulle bli askul. Och det blev det. Vi gjorde ett bra lopp. Tyvärr fick vi med oss ett hinderstöd på vägen. Några små skutt på mig kan man också se men till största delen ett bra lopp.

En annan taggad var Carinas Kajsa. I agilityloppet var hon helt urflippad. Så roligt att se. Hon bara röjde runt och fnattade. Publiken skrattade. Tyvärr filmade jag inte det loppet. Hoppklassen gick bättre. Hon hade dock bestämt sig för att ta en tunnel innan det var dags så det blev disk även där. Kul hade hon, helt klart.

3 kommentarer:

Linda o Inez sa...

Fint lopp!!! Jäkligt synd på hinderstödet :(

Carinas lopp var inte heller fy skam...

Anonym sa...

Det såg ut att vara en rolig bana med flyt :)
Otur att hon fick med sig hindertödet :(

Lotta

Ann sa...

Ja ett kanonlopp! synd bara att det måste va massa hinderstöd och skräp på banan..;)
Vargen var ngt lugnare nu än första loppet...*S*