13 september 2010

Lördagens Lisebergsbesök i bilder

Konstigt blev årets Lisebergsbesök. Vi brukar åka sent på säsongen för att undvika köer. Det brukar också vara skönt att slippa vara där när det är stekhett. Det sista slapp vi helt klart för tur med vädret hade vi inte. En smärre chock fick vi när vi kom till parkeringen på baksidan av Liseberg och upptäckte att den var i det närmaste full. Oftast brukar det bara vara några få bilar där såhär års. Vadan detta? Ingen aning, men massor av folk var det och köa fick vi göra. Nu låter det som om vi inte hade roligt, men så var det inte heller. För man får ju inte roligare än man gör sig. Med regnkläder och/eller regnponcho på roade vi oss allt vad vi kunde. Det slutade regna mot slutet av kvällen, och en hel del människor gav sig av hemåt. Då kunde vi åka allt vi ville, flera gånger dessutom, så när det var stängningsdags kl 22 var vi nöjda och glada och redo för hemfärd.


Började Göteborgsbesöket med lite mat. Thaivarianten är klart godare än Burger King eller annan skitmat.


Glad dotter med vännen Olivia.


Radiobilarna underhåller alltid. Extra bra att det är under tak när det regnar.


Ett besök i 3D-bion är verkligen häftigt. Fast glasögonen var inte lika fina som de vi hade förra året.


Fina miner.


Fina vänner.


Glad över vinsten. Men är det något att vara glad över egentligen? Inte bra alls att ha så mycket choklad hemma. Men man måste ju inte äta upp allt själv...


Ledsen för att det regnar.


Träffade på två glada damer som inte lät lite dåligt väder hindra dem från att ha roligt. Kunde inte låte bli att fota dem:).

Inga kommentarer: