5 juni 2010

Utställning i Norrköping



Gick upp lite skapligt för att åka till Norrköping och titta på hundutställning. Elvira fick följa med och träffa uppfödaren. Stellas dotter Filippa blev champion och kan nu titulera sig SEUCH Dandy Lion's Morning Star. Jättegrattis till ägare/uppfödare Sofia.

Sedan hem och gissa vad? Måla på huset förstås. Känns som never ending story, men så är det när man bara har tid lite då och då. Sambon fixade maten, helgrillad fläskfile och klyftpotatis. Gott var det och nu ska jag och dottern fixa lite lördagsgodis.

3 kommentarer:

Fjäderlös Tvåfoting sa...

"morning star"
Det verkar lite, för en som inget vet om det hela som lite ologiskt.
:-D

Carro och grabbarna sa...

Hej! Det var verkligen trevligt att träffas =) Man har hört mycket om dig! Tack för hälsningen i GB. Vi lär ses fler ggr framöver, om inte annat får jag se till att gå kurs hos dig =)Mvh

Sofia sa...

"Morning Star" är väldigt logiskt, det är namnet på Venus (även på svenska kallad "Morgonstjärnan" eller "aftonstjärnan" då den är den första och sista "stjärnan"- även om det nu är en planet- att synas på himlen). Har man föräldrar som heter Stella och Astro, vilket även det då betyder "Stjärna", så blir logiken stjärnklar... ler.