4 december 2009

Jobb och IKEA (hmm, ännu mera jobb)

Ja, idag blev det alltså att gå till jobbet igen. Kände mig rätt ok under dagen men nu på kvällen känns det inget vidare igen. Har åkt på någon trist hosta och snoret har börjat rinna. Men ingen feber i alla fall. Sambon och jag verkar vara i samma fas för han hostar och snörvlar också:). Vi trotsade förkylningen och åkte till IKEA efter jobbet. Inhandlade ett spegelskåp och två skoskåp till hallen samt en skrivbordsstol (som även ska fungera som pianostol) till dotterns rum. Hon har inget skrivbord ännu, men vi ska fixa en egen lösning där man kan fälla ut en hylla ifrån bokhyllan. Det finns liksom ingen plats för något skrivbord i rummet. Väggytan är utnyttjad till 100%. Alltså betyder detta IKEA-besök en hel del efterarbete... Fast mest för sambon förstås;).
Spegelskåpet kommer bli kanon till alla koppel, täcken och gud vet allt man har innanför dörren tillhörande hundarna. Sambon är rätt trött på allt sånt...

Skoskåpen kunde man ju tro skulle användas till skor men så är inte fallet. De ska ersätta en byrå med mössor, vantar, prylar och ja, både det ena och det andra. Förhoppningsvis ska det bli lite mera plats i hallen eftersom skoskåpen inte sticker ut så mycket från väggen. Ska bli väldigt spännande att se hur det blir.

Inga kommentarer: