23 december 2009

Dan före dopparedan

Nu är alla klappar inslagna, hemmet i hyfsat skick och vår del av maten fixad. Så nu är frågan inför imorgon, hur många minusgrader blir det?? Vi har följt väderprognoserna för julafton den senaste veckan och det har varierat ganska mycket från någon plusgrad till väldigt många minusgrader. Och varför är det så viktigt, förutom att vi är överlyckliga att det för första gången på jättelänge är en vit jul? Jo, vi undrar om vi ska kunna sitta på vår altan eller inte. Vårt lilla hus är lite trångt för 16 personer vid samma bord så det skulle vara toppen om det går. Jag hoppas på sådär -2. Då ska det nog gå att få upp tillräckligt med värme därute.

Nu ska det i alla fall bli skönt att bara ta det lite lugnt och njuta en stund. Dricka lite glögg och äta några pepparkakor. Glädjas åt den fina granen med alla paket under. Ha en skön kväll!

2 kommentarer:

Carina o CO sa...

God Jul & Gott Nytt År!!!
Jag har som vanligt varit ute och handlat allt i sista minuten. Tobben och jag tillbringade hela eftermiddagen på ICA Maxi sen bar det av hem för att laga julmat och slå in dom sista paketen.
Nu är det dags för sängen och imorgon åker vi hem till Småland för att fira jul.

Ha en skön jul

Anonym sa...

Tusen Tack !
God Jul önskar jag er ...

Vi ska lägga under peketen Nu på kvällen när alla barnen sover annars öppnar Plextor ALLA paket !Så inatt blir det grinden under trappen :))
Han är TOKIG i paket ;)
Ha det mysigt nu .

Kram Jenny