1 november 2009

Vilken dag!

Oj, oj vad jag är trött. Och vad skönt det känns att det är över. Agilityarrangemanget i Stadium Arena alltså. Arrangörsmässigt har det gått jättebra tycker jag. Helt fantastiskt att ha Thomas Szabo som teknisk hjälp. Jag kan inte säga hur skönt det har varit att slippa ha det tekniska ansvaret. Allt har funkat perfekt. Vi har haft så mycket duktiga funktionärer som har gjort att det har flutit på fantastiskt bra med allt. Tack alla!

Sedan var det ju det där med underlaget... Mattan var väldigt hal så säkert har en del tävlande synpunkter på det, men det gick i alla fall mycket bättre än vad jag och flera andra hade väntat oss. Somliga hundar var som Bambi på hal is, men väldigt många klarade det jättebra. Roligare agility har man sett för trots allt så gör sig agility bättre på gräsplaner utomhus, men med vårt klimat är man ju hänvisad till att tävla inomhus den här säsongen. Häftigt var det i alla fall att få arrangera i en sådan fin arena och det känns som om alla hundar, ägare och arrangörer har skött sig toppenbra så förhoppningsvis är vi välkomna flera gånger.

Publiken då, tror ni att det kom några? Jajamensan, det gjorde det faktiskt. Har inga siffror men en hel del folk satt på läktarna till vår stora glädje. Syftet med tävlingen var ju att nå ut till publiken och att "lyfta upp agilitysporten från bakgården till finrummet".

1 kommentar:

Carina Jangbrand sa...

Det blev så lyckat idag!!! Allt flöt på bra och Tomas Szabos var en hejare på allt det tekniska.
Det kändes skönt att inte behöva bry sig om den biten.
Kram och God Natt