8 mars 2009

Schlagerfest och kaninattack


40-årsfest med schlagertema var gårdagens evenemang. Det var såklart jättekul. Bandet 3m spelade gamla och nya schlagerfavoriter så vi behövde inte sörja att vi missade Andra chansen på tv. Resultatet blev ju förresten i det närmaste detsamma som under genrepet:).

Ägnar dagen åt återhämtning och hundvård. Var också förbi en sväng hos jubilaren för att se om hon var nöjd med gårdagen när det hände något som kunde ha slutat riktigt illa. De har en kanin som är hundvan och som vanligtvis är rätt kaxig. Theo och hon går bra ihop. Theo har till och med gjort henne sällskap i buren:). I ärlighetens namn är det väl mest hennes mat han vill åt. Elvira blev i alla fall otroligt taggad när hon fick se kaninen. De hälsade på varandra utan att Elvira blev biten i näsan och Elvira var väldigt intresserad. Sedan gick allt hur fort som helst, vet inte riktigt vad som hände. I alla fall kände sig kaninen trängd och Elvira kände jaktlust så hon bet tag i kaninen och kaninen skrek till. Alla blev rädda och päls flög i luften. Tack och lov blev det inga skador på kaninen. Elvira hade bara fått tag i pälsen. Shit vad rädd jag blev. Men slutet gott, allting gott och Elvira kommer aldrig nära den kaninen igen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kaninen mår bra, likaså jag...tack för en underbar kväll:-)

Anonym sa...

Hej vilken tur att det gick bra med både kanin och hund! Du är nu utmanad läs mera på min blogg. www.thepoodlegirls.snabber.se // hälsn Maggan