11 mars 2009

Snö, snö och rehab-besök




Idag snöar det igen:(. Tycker det är rätt tröttsamt för det blir ju bara slaskigt hela tiden. Åkte i alla fall till Petersburg på morgonen för att hinna med en skogssväng innan färden till Norsholms Rehab. Väl i Norsholm gick vi igenom hur Theo har mått de senaste 1,5 åren. Det har ju varit en hel del grejor med honom, allt från tonsillit till ryggont, förlamning, sårskorpor och bogsmärtor. Innan dess var han hur frisk som helst...

Kvinnan på rehab kände igenom honom men kände sig inte helt säker på exakt var alla problem egentligen kommer ifrån. Hon misstänker att det finns en del i nacken och vill därför att även Arne ska gå igenom honom och eventuellt även röntga honom med någon form av kontraströntgen. (Förra gången han röntgades var det tydligen någon annan typ av röntgen.) Kommer problemen från nacken är inte simträning något bra sätt att gå vidare. I vilket fall som helst ska jag nu massera honom varje dag och använda Back on track-täcket för att få ökad cirkulation. Nästa torsdag ska jag tillbaka igen för att träffa Arne.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, visste inte att det har varit så mycket med honom...ponken!
Jag har BackOnTrack-täcke till Ella och hon älskar det! Hade det även till Wilma ett tag, då hon haft/har problem med ryggen, men hon gillade det däremot inte. Det satt helt enkelt inte bra på henne.
Hoppas det blir bra!
//Mikaela oc.