8 april 2024

En vecka med Ella

Efter en vecka tillsammans har vi börjat lära känna varandra lite grand. Det kom en massa snö vilket kändes väldigt onödigt. Jag fick leta fram några täcken från Theos tid. Det lilla ulltäcket satt som en smäck.

Vi leker mycket. Först var intresset för leksaker inte så stort, men det växer mer och mer för varje dag. Och nu morrar hon och låter sådär fantastiskt gullig.

Hur söt liksom <3

Vi varierar leksakerna så det ska duga med lite av varje. Yoshi och Arya tycker att hon är ganska jobbig. Någon gång ibland kan hon lyckas locka Yoshi till lek, men än så länge har han inte tagit henne till sig. Om ytterligare en vecka kanske.

Igår var vi i Kinnared där Yoshi skulle tävla. Vi möttes av rejält regn. Riktigt ruskigt och oskänt. Turligt nog slutade det vartefter.

Tre disk fick vi ihop, men Yoshi växte i varje lopp. Vi är ringrostiga som tusan och behöver verkligen ut och tävla. Vi behöver också komma igång och träna klass 3 ordentligt så vi fixar att hålla ihop hela banor. Ella lyckades med uppdraget att posera på sten. Mycket duktigt tjej. Även hon växte under dagen. Först tyckte hon det var ganska läskigt med alla skällande hundar överallt, men vartefter var det inga kostigheter.

Inga kommentarer: