30 maj 2022

Jönköping, dag 2

Andra natten sov vi som grisar och var lite mera utvilade på morgonen. Vädergudarna var på bättre humör så det blev en perfekt tävlingsdag på det viset. Yoshi och jag fortsatte med slalomproblem i båda loppen. Dessutom med hoppade kontaktfält på balansen. Ser man det på det viset var det en klart sämre dag.

En annan blooper kan vi också bjuda på :). Du hinner om du skyndar dig....ja, nästan i alla fall. För övrigt var det många fina lopp från vännerna även den här dagen.

Vi avslutade med lite mat innan det var dags att fara hemåt. Trots att resultaten lyste med sin frånvaro var det en toppenrolig helg. Älskar agility och allt runt omkring. Så skönt att inte vara mitt i pandemin längre.

Trodde vi skulle komma hem lite skapligt, men efter en långhelg är trafiken inte nådig. Åtminstone inte när det är vägarbete på E4. Satt säkert 1,5 timme i kö som kröp sakta, sakta framåt mellan Linköping och Norsholm. Men till slut var vi i alla fall hemma. Trötta som tusan. Skulle behöva en dag för återhämtning :)

Inga kommentarer: