24 november 2019

Lag i Kungsör

Igår var vi i Kungsör och tävlade med "Laget före jaget". Vi är redan SM-klara så vi kunde tävla helt kravlöst och bara för att det är så himla roligt. Anna kunde tyvärr inte följa med så Arya fick hoppa in istället för Zoe/Azzi. Tråkigt att inte Anna kunde vara med men väldigt roligt för Arya.

Vi började med ett agilitylopp och där var Arya sjukt övertaggad så det gick inte vidare bra. De andra hundarna gjorde däremot det de skulle och vi lyckades få till en andraplats med SM-pinne. Sedan ett hopplopp där alla fyra hundarna nollade. Tyvärr gjorde Arya en utsvävning som kostade tid och som därmed också vinsten, men en andraplats med SM-pinne även i det här loppet var ju jätteroligt. I sista hopploppet blev Arya lite övertänd igen, gick ur slalom, och tog ett hinder för mycket. Och efter att ha sprungit med den tokfian blev jag lite för loj med Winna så vi drog på oss en vägran. Det var såklart synd, men inte hela världen precis.

Superfina rosetter fick vi :). Och något som är väldigt roligt är att nu har alla våra smallhundar varit med och bidragit till SM-pinnar och SM-kval. Originallaget Winna, Zoe, Nellie och AjAj. Reserver Azzi, Sally och Arya. Vilka grymma hundar vi har!

Inga kommentarer: