8 juni 2018

Nationaldagsagility

I onsdags for vi till Strängnäs för att tävla klass 3. Sista officiella tävlingen inför SM. Attans att det är så få tävlingar häromkring. Vi skulle verkligen ha behövt tävla lite mera för att komma i form. Tre lopp var det i alla fall. Först en agilityklass som Winna nollade. Det gick inte så fort och jag var säker på att vi skulle få en femma på balansen men hon var visst på med en tå typ. Det räckte till en sjätteplats med SM-pinne.

Nästa lopp var ett hopplopp. Winna var på väg både hit och dit istället för att springa raka vägen dit hon skulle. Med lite skrik och panik kom vi i mål hindernollade men med tidsfel. Det var ju inte så upplyftande men positivt att vi ändå räddade upp situationen vid de tillfällen hon var på väg till fel hinder.

Sista loppet var ett agilitylopp där vi diskade oss för jag klantade mig och ställde mig helt tokigt vid ett byte. Shame about the handler. Summan av kardemumman är tyvärr att känslan inte är på topp. Winna känns väldigt seg. Gissar och hoppas att det beror på att hon är efter löp. Det är ju några veckor kvar till SM så vi får hoppas att det släpper lite.

Inga kommentarer: