20 januari 2018

Skidåkning

Var sugen på en skön snöig skogspromenad med hundarna men vågade inte fresta för mycket på Elvira så vi gick längs med vägen först och vände sedan in mot skogen på tillbakavägen. Winna bara älskar vädret och hade nog gärna velat vara ute längre. Elvira tyckte också det var mysigt men frös förstås.

Till vår glädje såg vi att de redan hade hunnit fixa ett skidspår så vi åkte hem och hämtade skidorna. Det gäller att passa på att få lite riktig skidträning när det går. Sambon hittade tyvärr inte vallaprylarna. Det innebar att jag fick åka på två år gammal tejp. Det gick hyfsat första varvet (kilometern). Sedan fastnade mer och mer snö under skidorna. Efter att ha typ gått med skidorna i nedförsbacke och sedan ramlat på raksträcka för att ena skidan högg fast gav jag upp. Det var liksom inget roligt längre :).

Vi åkte in till stan och köpte ny valla, så imorgon gör vi ett nytt försök. I stan gick vi ut och åt på Pane Fresco och sedan blev det bio. Äntligen fick vi se Solsidan. Härligt glad film. Härligt bra dag!

Inga kommentarer: