23 juli 2017

Västervik

Dags för lite agility igen. Fyra lopp för Arya i Västervik. Hon har gått riktigt bra idag. Först ett hopplopp som gick jättefint förutom att hon gick ur slalom. Fem fel + tidsfel för att det strulade ett par gånger innan vi kom igenom. Jättenöjd med fart och flyt.

Sedan ett agilitylopp med ett dumt blindbyte av mig som ledde till en vägran. Efter det hoppade hon av balansen. Suck. Vi tog om och diskade oss. Resten jättefint med bra släpp.

Nästa hopplopp var lite klurigare, vilket uppenbarligen passade oss bra. Ett nollat lopp! Vilken skön känsla att äntligen få till det. Och det räckte till en vinst dessutom. Lycka :).

I sista agilityloppet tappade vi den där sköna känslan vi haft i de andra tre loppen. Hoppad balans igen. Skällig och klistrig. Vi var nog lite trötta båda två. Dessutom en sådan där bana med långa (mindre roliga) raksträckor. Passar inte oss nåt vidare. Gillar när det är mer handling.

Något som har varit väldigt skönt idag har varit starterna. Ingen hysteri innan med gap och skäll utan mera lugn och harmoni. Det känns som om vi har hittat en bra rutin här. Nu blir det att lägga fokus på kontaktfält ett tag...

Inga kommentarer: