28 augusti 2016

Hej då dottern och ny tävling

Ny dag, ny tävling. I Katrineholm denna gång. Det är så skönt med tävlingar på nära håll. Skönt också med lite mindre tävlingar som inte tar så lång tid. Och allra skönast när man får sovmorgon.

Tävlingen resulterade retligt nog i ännu en agilitypinne (fjärde plats) och disk i hopploppet. Det kunde till och med ha resulterat i ett cert om vi hade hamnat på tredje plats och det kunde vi absolut ha gjort om inte jag hade vimsat omkring och hamnat på fel sida om ett hinder. Winna var hur snäll som helst som inte tog hindret från fel håll men det kostade tid och då räckte det inte riktigt till certet. Surt.

Surare ändå att inte sätta hopploppet i en bana som var perfekt klurig. Riktigt rolig, men svår att lägga på minnet. Det fanns så många alternativa lösningar att man var alldeles snurrig efter banvandringen. Hade behövt ett par minuter till helst. Inte direkt någon fördel att gå ut som nummer två heller. Men vi gjorde så gott vi kunde. Hon är duktig min lilla Winna trots att vi i princip aldrig tränar. Tänk vad bra hon skulle kunna vara om kroppen vore lite starkare och vi kunde träna mer.

Sedan var det ju det där med att säga hej då till dottern. Idag tog hon tåget till Uppsala och imorgon drar skolan igång. Åh, vad jag hoppas att det blir bra och roligt för henne. Och åh, vad tomt det är här hemma.

Inga kommentarer: