30 juli 2016

Allt roligt har ett slut

Sista dagen på Öland för den här gången. Dags att packa ihop tältet. Vi lyckades och fick ner det i väskan igen :). Puh!

Jag hade ingen lust att vara på stranden, är mättad på värme och var glad för lite moln på himlen. Fast solen tittade fram en hel del också.

Fixade snabblunch på campingen. Vi värmde thaisoppa med tomater med bröd till. Dock hade vi inga djupa tallrikar så vi fick äta ur muggarna :) :). Vi hade missat lite av varje när det gällde kringutrustning på den här tältsemestern, men det mesta gick att lösa och vi har lärt oss vad vi ska ha med till nästa gång.

För en nästa gång lär det bli. Det gick över förväntan att tälta. Ett 5-mannatält på två var ganska perfekt. Gott om plats. Att ha el var också klart underlättande, och de rejäla uppblåsbara madrasserna, och bord och stolar. Ja, allt sånt som gör det bekvämt i enkelheten.

Vi åkte till Borgholm och tittade på alla fina båtar. Passade också på att äta varsin smarrig glass.

Nu är vi hemma igen och det är skönt det med. Framförallt är det skönt att ha en dag hemma innan det är dags att åka till jobbet igen. Vill verkligen inte alls börja jobba. Kanske dags att på allvar börja se mig om efter något annat att göra.

Inga kommentarer: