25 juni 2016

Midsommar

Vilken otroligt fin midsommar vi fick. Vädermässigt helt galet varmt. Kan inte minnas när det var så här varmt senast en midsommar. Det har nog varit typ 30 grader.

På förmiddagen spelade vi golf med M o J på Bråvikens golfbana. Synd att säga att det gick bra men det var roligt och väldigt trevligt. Sedan åt vi sillunch på golfrestaurangen. Hur bra som helst.

Åkte hem för att duscha och göra oss i ordning för kvällen och för att hämta upp hundarna (som hade varit hos sonen). Det visade sig att sonen och flickvännen var hos oss och åt midsommarlunch innan de skulle vidare på sin fest. Fint att träffa dem en stund.

Åkte sedan hem till M o J för att fortsätta firandet. Först blev vi bjudna på eftermiddagsfika, en underbart god jordgubbscheesecake. Och framåt kvällen kom förstås grillen fram. Vi behövde inte gå hungriga därifrån kan man säga :).

När vi sedan kommit hem och lagom skulle göra oss iordning för att gå och lägga oss ringde telefonen från min vän som firar midsommar i Italien. Hon var orolig för sin dotter som inte svarade i telefonen så vi tog en tur med bilen och letade reda på henne. Allt var bra så slutet gott, allting gott och nu är det äntligen sovdags till slut.

Inga kommentarer: