26 april 2016

London, dag 3

Då var den här, dagen som var målet med resan. Matchdags. Dags för Tottenham Hotspurs att krossa West Bromwich och fortfarande ha åtminstone en minimal chans på serieseger. 

Men eftersom det var en kvällsmatch hade vi gott om tid att uppleva lite mer av London. Vi åkte ut till Wembley och tittade på nationalarenan. Fast bara utifrån. Den var rätt stor :). 

Därute fanns också London Designer Outlet. Sambon köpte kängor och jag köpte en fleecetröja. Haha, en fleecetröja. Undrar hur många jag har? 

Så åkte vi till Westfield också. Åt lite mat och letade vidare efter en jacka till sambon. Det känns som om vi har varit i miljarder affärer och ändå hittar vi ingen snygg i rätt form och storlek. Vi är båda ganska trötta på att gå i affärer nu. 

Fast när vi åkte ut till White Hart Lane, Tottenhams arena, gick vi förstås in i souvernirshopen och tittade. Varsin mössa och en keps till sambon inhandlades. Det gäller ju att se ut som de fans vi (jag menar sambon) är :). Kallt som tusan var det så mössa gick verkligen åt.

Matchen då? Ja den började bra. Efter första halvlek ledde Tottenham med 1-0. De spelade bra och det kändes som en vinst på väg. Lika bra som de spelade i första, lika dåligt spelade de i andra och matchen slutade 1-1.

Inga kommentarer: