1 januari 2016

Dag 1 2016

Efter en lite seg start på det nya året kom jag, sambon och hundarna iväg ut på en promenad. Vi började vid Tegelbruket och konstaterade att det var is på kanalen. Den såg dock varken tjock eller inbjudande ut. Döm om vår förvåning när vi ändå såg en äldre herre ute med sina långfärdsskridskor. En rutinerad åkare visade det sig när vi pratade med honom. Han hade åkt till Mem och tillbaka och det var bara på ett par ställen som det var lite vansklig is enligt honom. Galning, kände jag :) 

På kvällen var det meningen att vi skulle till Bästis M & J på middag och trevligheter men J låg hemma och kräktes så det blev inställt :(

Istället bjöd vi hem vår son med flickvän på middag. Tänkte ha lite mysigt nu när det är dotterns sista kväll hemma. Jodå, det hade säkert kunnat vara mysigt men sonen fick huvudvärk, blev illamående och spydde på vägen hit. Så väl här fick vi bädda ner honom i ett mörkt rum och ge honom huvudvärkstablett och lite dricka.

Vi andra åt gott i alla fall. Efter ett par timmar mådde han bättre och var på benen igen. Vi fikade lite och han fick med mat i en matlåda. Förhoppningsvis kunde han äta när de väl kom hem.

Ångesten är åter på plats i magen. Imorgon är det dags att vinka av dottern igen. Att det ska vara så jobbigt med avsked. Fast ångesten är nog värre hos henne för just nu vill hon inget hellre än att stanna kvar hemma. Får hoppas det känns bättre för henne när hon är tillbaka i Luxemburg igen.

Inga kommentarer: