2 november 2015

Shopping på schemat

Efter att ha tittat på sevärdheter och njutit av fint väder under två dagar var det dags för en heldags shoppingrunda. Jag och dottern började med att ta metron till någon förort där vi hade sett att det fanns en Primark. Det visade sig vara ett stort köpcentrum där vi hade kunnat tillbringa större delen av dagen.

Dock hade vi bestämt att möta upp sambon på Rue Rivoli, en stor shoppinggata i centrum, vid lunchtid så vi kollade runt så mycket vi hann innan det var dags att ta metron tillbaka.

På Rue Rivoli lunchade vi och for runt i massor av affärer. Sedan ville vi till Galleri Lafayette också. Ett helt sjukt stort köpcentrum med alla märkeskläder man kan tänka sig. Inte för att vi skulle handla något där men för att uppleva stället. Galet stort och exklusivt kan man väl säga :).

Sedan var orken slut, men efter lite fika kom den tillbaka igen och vi tog oss igenom ett besök på Decathlon också. Stor sportaffär med mycket bra att ha.

Om vi köpte något? Ja, en del kläder blev det men inga mängder. Jag reser med enbart handbagage så det får inte plats några större grejor i väskan. Tur det kanske :)

Inga kommentarer: