26 augusti 2015

Skit också

Besiktigade Toyotan idag. Den som alltid bara går och går. Fast den här gången gick det inte riktigt. Inga stora grejor men de måste fixas och sedan ombesiktning.

Gick en alldeles underbart skön förmiddagspromenad längs ån och kanalen. Det fixas och donas i Söderköping inför helgens Gästabud. Har du inte varit där någon gång är det dags nu!

Dottern och jag åkte till Media Markt och köpte en kamera som hon ska ha med till Luxemburg. Sedan skulle vi äta på Texas Longhorn men de hade stängt när vi kom dit. Vi blev så besvikna. Gick till Burgers & Bangers istället. Har hört så mycket positivt om det stället. Vi blev inte imponerade någon av oss, utan var rörande eniga om att Texas är klart bäst.

Har faktiskt tränat lite agility också för en gångs skull. Kändes jättelänge sedan. Elvira var överladdad och sprang på mina fötter. Winna fick springa med P för de ska köra helgens lagtävling tillsammans när jag vinkar av dottern på Arlanda. Jag körde lite med Treo. Ska ev köra honom på vår hemmatävling.

Inga kommentarer: