6 december 2014

Rally Kungsör

Som vanligt uppskattar jag tävlingar som inte startar tidigt på morgonen. För mig och Elvira var det samling 16.20 på dagens rallytävling i Kungsör. Perfekt för då hann vi ju med lite annat också. Som att rasa av hundarna i skogen.

Min förhoppning för dagen var att fixa det sista kvalificerade resultatet i fortsättningsklassen. Banan var egentligen väldigt enkel så på det viset såg det hoppfullt ut, men när ligg och stå-gå runt är med vet man inte säkert hur det ska gå. Vi fixade dock båda momenten. Ligg utan avdrag. Stå-gå runt med tre poängs avdrag för oro. När vi sedan skulle fortsätta efter stå-gå runt så skulle vi springa till nästa skylt. Tyvärr var det något som kliade intensivt på Elvira så när jag sprang stannade hon kvar och kliade sig... Det blev ytterligare tre poängs avdrag för bristande samarbete och tre till för positionen. Synd.

Men 87 poäng fick vi ihop så kvalificerat blev det och då också en ny titel. Numera får man skriva RLD N RLD F Bloomsteens She´s the One. Titeltokmatte är stolt förstås :) Kul var det också att Sofia kom och tittade (Stellas matte). Det är inte ofta vi ses numera så vi hade mycket att prata om.

Inga kommentarer: