31 oktober 2014

Äter och äter

Herregud vad det känns som om vi äter hela tiden. Det blir lätt så med "all inclusive". Det är frukost med amerikanska pannkakor, croissanter doppade i nutella, fruktsallad och annat smått och gott. Ja det är vad jag väljer alltså. Det mesta man kan komma på verkar finnas.

Sedan lunch i beachrestaurangen där en liten tant är fantastisk på att kavla ut en sorts bröd som man sedan kan välja ingridienser att baka in. Finns förstås sallader, hamburgare, pasta, pizza och en hel del annat också att välja på också.

På eftermiddagen finns glass och fika. Oftast något väldigt sockrigt.

Och så blir det middag på kvällen. Antingen i den stora bufférestaurangen eller om man bokar bord i någon av à la cart-restaurangerna. Det sista provade vi igår, i en turkisk variant. Mat fick vi så det räckte och blev över. Tror vi satt till bords i drygt två timmar. Bästa middagen hittills och definitivt det bästa vinet. På lördag blir det italiensk à la cart.

Drickan är de för övrigt inget vidare på. Har testat vitt vin, rött vin och rosévin till maten. Alla lika äckliga. Drinkar är de heller inga stjärnor på så det blir mest Cola. Jag som hade sett fram emot lite smarriga drinkar.

Vid alla mattillfällen serveras en mängd olika små bakverk. Alla lika vidrigt sockersöta och oaptitliga. Tur att man inte gillar sånt i alla fall. Jag lär ändå få världens sockerabstinens när jag kommer hem. Bara att börja om på ruta ett :).

Inga kommentarer: